0
Eenrumermaar 2
9735 AD Groningen

Telefoon: (050) 588 77 77
Fax: (050) 588 77 66

Email algemeen: info(at)shippinggroningen.nl
 

Navigia verzorgt het shipmanagement voor de 20 schepen die bij haar varen. Het shipmanagement bestaat uit onderstaande disciplines:

OPERATIONEEL MANAGEMENT

Het team van Fleet Departement draagt zorg voor alle nautische en technische zaken. De vloot wordt door deze afdeling intensief begeleid, onder meer door regelmatige bezoeken aan boord, onderhoudschema's en verplichte dokkingen. Dankzij deze begeleiding en regelmatig onderhoud blijven de schepen in goede conditie. Dit is belangrijk om een goede performance voor de charteraar te kunnen waarborgen.

Verder is de afdeling verantwoordelijk voor de begeleiding en planning van nieuwbouwschepen tijdens de bouwfase. In nauwe samenwerking met werven en leveranciers wordt er voor gezorgd dat een nieuwbouwschip geheel volgens het bestek en de planning wordt gebouwd. Ook zorgt de afdeling voor de verzekeringen en inkoop wanneer het schip in de vaart wordt/ is genomen.

Ook is de afdeling verantwoordelijk voor alles wat met de bemanning op de schepen te maken heeft. Zo zorgt zij voor kwalitatief goede bemanning aan boord en voor de planning. Zowel beginnende als ervaren officieren krijgen bij Navigia de kans om zich te ontwikkelen en zich te ontplooien. Bemanning die al in dienst is bij Navigia kan voor alle personeelszaken ook bij deze afdeling terecht.

 

FINANCIEEL MANAGEMENT

Het Finance & Control department verzorgt de gehele financiële administratie voor Navigia, de schepen en de scheepvaart- CV's. De afdeling zorgt vervolgens voor alle financiële rapportages aan belanghebbenden, zoals het management en banken.

De gehele informatievoorziening aan participanten die investeren in één of meerdere schepen die bij Navigia in management zijn, wordt eveneens door Finance & Control behartigd.