ms Navigia Rotterdam 1 2 3
Eenrumermaar 2
9735 AD Groningen

Telefoon: (050) 588 77 77
Fax: (050) 588 77 66

Email algemeen: info(at)shippinggroningen.nl
 

 

------> > > > > >  Momenteel is het helaas niet mogelijk om meevaarreizen te organiseren < < < < < < <-------

Begin 2005 is Navigia gestart met het project "Meevaren Participanten". Wij kregen namelijk regelmatig verzoeken van participanten om eens mee te varen op een van onze containerschepen. Door het meevaarproject kunnen wij u als participant een unieke ervaring bieden; als u participeert in een van onze schepen, kunt u alleen of samen met uw partner een reis meemaken op een van onze 700 TEU containerschepen!

De reis start in Hamburg of in Rotterdam. Vervolgens vertrekt het schip richting Scandinavië, de Baltische staten en af en toe naar Rusland. Afhankelijk van de bestemming, duurt de zeereis vijf tot tien dagen. U kunt ervaren hoe het is om met zo'n kolossaal schip te varen, op weg naar verschillende havens. U mag het varen op een containerschip niet verwarren met een cruise langs tropische eilanden. Buiten de hut die u ter beschikking heeft, zult u weinig luxe en comfort op het schip aantreffen. Deze schepen zijn gebouwd om zo snel mogelijk van haven naar haven te varen; het zijn echte "werkschepen".

Als u geïnteresseerd bent in het meevaren op een van onze schepen, neem dan contact op met de afdeling Investments & Communication. Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over de gang van zaken en de aanmeldingsprocedure.

 ------> > > > > > Momenteel is het helaas niet mogelijk om meevaarreizen te organiseren < < < < < < ------------

 

Een videoverslag van de heer Ralp Verhoeff is te zien op You Tube:

http://www.youtube.com/watch?v=i4Yb13YW0sA

Een aantal participanten heeft interessante verslagen geschreven over hun tocht.     Klik op onderstaande links om de reisverslagen te lezen.

 Reisverslag dhr. H.C. vd Hee

 

 Reisverslag dhr. B.G.M. Krechting

 

 Reisverslag dhr. J.L. Engelenburg

  

 Reisverslag dhr. P.G. Jonker
  

  

test